/download/filehandler.ashx?FileId=394

Workshops en cursussen 2018

PAARDEN SPIEGELEN :

Bij ons kunt u ook spiegelen met paarden!

Jezelf leren kennen door de intuitie van paarden.

een paard weerspiegelt jouw lichaamstaal en uitstraling omdat hij jou ziet als groepsgenoot. Hij wil je helpen. Leer jezelf kennen via zijn houding.

Paarden nemen goed waar hoe het met een mens is gesteld. Paarden zijn kuddedieren, waardoor zij een goed ontwikkeld sociaal instinct hebben. Zodra je als mens bij het paard komt, zal het paard je zien als metgezel en direct reageren op wat je uitstraalt en wat je bij je draagt. Je wordt direct gespiegeld hoe het werkelijk met je is op dat moment. Paarden oordelen niet en vinden niets goed of fout, anders dan mensen. Paarden voelen mee en kunnen daardoor mensen helpen. Wat het paard waarneemt, geeft het door aan de andere kuddeleden door jouw gedrag te spiegelen. Zonder oordeel vertelt het paard wat iemand bij zich draagt of uitstraalt. 

Het is een zeer interessante en bijzondere manier om met bepaalde emoties en gevoelens van je zelf in contact te komen en je er bewust van te worden.  Alleen al het samenzijn met het paard is een indrukwekkende gebeurtenis en kan spanning en pijn verlichten.

Dit spiegelen kan alleen of in groepsverband, je kunt ook zelf een groepje mensen samen stellen met wie je dat graag zou willen doen.

Familie, vrienden , ouders en kind,

Regelmatig hebben wij data voor workshops en u kunt ook een datum plannen in overleg.

De eerst volgende workshop paardenspiegelen: 

 aanvang:  zaterdag  26 mei om 20:00 uur

                zondag     27 mei 

Afronding: zondag     27 mei om 18:00

 

 

                                                                                    

                                                                 

 

 

Paarden spiegelen